Rahapelit ja alennuskoodit

Tarjoushaukan uusin löytö: nikotiinipussit netistä korvaavat Nuuskakairan Haaparannassa

on February 17, 2021

Nikotiinipussit ovat tuore ilmiö, enkä voi väittää tienneeni siitä juuri mitään vielä puoli vuotta sitten, mutta nyt tiedän mistä on kyse. Kysehän on niinkin tavalliselta kuulostavasta asiasta kuin pusseista, jotka sisältävät nikotiinia. Nikotiinikorvaushoidossakin niitä voidaan käyttää ja Suomessa ne luokitellaan lääkeaineeksi. Alle 4mg vahvuisia nikotiinipusseja voi kukin tilata omaan käyttöön kohtuullisen määrän ihan vapaasti ulkomailta.

Ennen tuli haettua Nuuskaa lähinnä Haaparannasta Ruotsista, jossa Nuuskakaira on suomalaisten keskuudessa ollut suosituimpia paikkoja.

Itse olen käyttänyt niiden tilaamiseen nikotiininuuska.fi -sivustoa, ja voin sitä lämpimästi suositella kaikille muillekin. Tilaaminen onnistuu kätevästi, asiakaspalvelu on toimiva ja moitteeton, ja kaikki sieltä löytyvät nikotiinipussit ovat Suomeen tilattavissa laillisesti sopivan nikotiinisisältönsä ansiosta.

Kannattaa siis tilata nikotiinipussit netistä huulen alle tupakoinnin tai perinteisen nuuskaamisen sijaan, niin säästyt syövältä ja sotkuiselta sekä haisevalta nuuskaamiselta.


Comments are closed.