Rahapelit ja alennuskoodit

Nyt harkitsen todellakin hampaiden valkaisua!

on April 11, 2012

Juurikin tänään tuli se fiilis, kun katsoin peiliin, että ei hemmetti. Miksi mulla on näin keltaiset hampaat ja miksi ihmeessä oon elänyt nää kaikki vuodet niiden kanssa? No varmaankin mun tupakointi ja kahvinhimo ei paljon ole asiaa auttanut.

Katoin telkkarista American Idolia ja hemmetti siinä on jokaisella, siis ihan jokaisella tuomareista kilpailijoihin valkaistut ja oiotut hampaat. Siihen oikomiseen ja hiomiseen en kyllä vielä taida lähteä, mutta kyllä nyt tuli fiilis että hampaiden valkaisu setit lähtee tilaukseen. Kävin jo kattomassa muutamia hammaslääkäreitä, jotka tekee hampaiden valkaisua, mutta ne tuli aika tyyriiksi. Poistin siis sen vaihtoehdoista. Seuraavaksi kävin tsekkaa eri hampaiden valkaisu settejä, jotka on tarkoitettu kotikäyttöön. Sieltä löyty Dentaworks ja ajattelin nyt pistää sen tilaukseen samantien!

Kaveri muuten ehdotti tupakanpolton lopettamista myöskin. No se ei kyllä tuu tapahtuu ihan lähiaikoina. Mutta laitto sitten mulle ton linkin jostain sähkötupakka saitista. Mietin, että pitäiskö testaa. Kaverilla oli meinaa sellainen mukana baarissa ja testasin siis silloin ekaa kertaa. En vaan ihan syttynyt ajatukseen, kun siinä hönkäiltiin vaan jotain vesihöyryä. Mutta siis kun kävin kattoo ton sivuston niin siellä näyttäs olevan tarjolla myös nikotiinilla varustettuja versioita. Se vois jo olla parempi vaihtoehto. Ilmeisesti se nikotiini osaltaa tietty värjää hampaita, mutta oisko niin ,että vaikutukset ei olis niin pahat kuin perus röökissä.

No mutta tällaisia ajatuksia tiistai päivään. Hyvä fiilis ja kohta on hampaatki kondiksessa.


Comments are closed.